Politica de Confidențialitate

Operatorul SC VONREP SRL (numit în continuare "VideoInterfonShop" sau "videointerfonshop.ro"), având codul de identificare fiscală RO6721561, înregistrat la Registrul Comerțuilui cu nr. J18/1819/1994, având sediul la adresa: Aleea Pieții nr. 1, Târgu Jiu, jud. Gorj, tel: 0377 101 499, e-mail: , declară că este în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, precum și cu orice legislație națională subsecventă cu privire la domeniul protecției datelor cu caracter personal.

Suntem operator de date cu caracter personal înregistrat la ANSPDCP cu nr. 30892.

Solicităm, procesăm și prelucrăm doar date care sunt absolut necesare pentru desfășurarea activității comerciale. Acestea sunt stocate pe serverul VideoInterfonShop în format electronic, respectiv pe suport de hârtie unde este cazul (ex. facturi, certificate de garanție) și gestionate conform legislației în vigoare, în siguranța maximă posibilă, folosind orice mijloc de securizare considerat necesar, inclusiv datele în format electronic, cât și la datele pe suport fizic.

Refuzul de a furniza datele solicitate pentru desfășurarea activității comerciale în cadru legal poate determina imposibilitatea noastră de a putea livra și a factura produsele comandate respectiv de a presta anumite servicii (suport tehnic, service în regim de garanție sau post-garanție).

VideoInterfonShop va transmite datele cu caracter personal al clienților săi doar companiilor cu care își desfășoară activitățile comerciale și sunt esențiale pentru a continua activitățile comerciale (de exemplu curieri și procesatorul de plăți online). VideoInterfonShop se angajează, conform legislației, să verifice dacă aceste terțe entități stochează și prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu reglementările în vigoare.

VideoInterfonShop nu va divulga datele cu caracter personal ale clienților săi unor terțe persoane, cu excepția cazurilor în care un ordin judecătoresc îndeamnă explicit la acest lucru în limitele prevederilor legale. În aceste cazuri, datele pot fi furnizate către Instanțele Judecătorești, Poliție sau altor organe oficiale ale Statului Român.

Cookies

Site-ul videointerfonshop.ro utilizează cookie-uri. Majoritatea site-urilor folosesc cookie-uri, care sunt indispensabile pentru accesarea și funcționarea unui magazin online.

Pentru mai multe informații, vizitează pagina despre cookies.

Date personale

Datele cu caracter personal sunt prelucrate (și înregistrate) de către VideoInterfonShop atât în format fizic și electronic, în contextul derulării mai multor procese care fac parte din activitatea comercială.

Astfel, VideoInterfonShop va stoca și prelucra următoarele date cu caracter personal:

  • Pentru a desfășura activitatea de vânzare: nume, prenume, adresă de facturare, adresă de livrare, telefon, e-mail, număr comandă și serii interne de identificare. La aceste date pot avea acces terțe precum firma de curierat (FAN Courier / Urgent Cargus), procesatorul de plăți online (EuPlătesc).
  • Pentru a desfășura activitățile necesare de rezolvare a garanției: nume, prenume, adresă, telefon, e-mail, număr comandă, factură fiscală, certificat de garanție, serii interne de identificare. Datele necesare pot fi transmise către firma de curierat.
  • Pentru a returna produs(e): nume, prenume, adresă, telefon, e-mail, număr comandă, factură fiscală, certificat de garanție, serii interne de identificare, date cont bancar.
  • Pentru formularul de contact: nume, telefon, e-mail.
  • Pentru funcționarea și securitatea site-ului: adresa IP.

VideoInterfonShop desfășoară activități de relații cu clienți și suport tehnic. Pentru desfășurarea optimă a acestor activități și pentru a răspunde la cerințele clienților și potențialilor clienți, VideoInterfonShop ar putea cere în anumite cazuri date cu caracter personal precum: nume, prenume, număr comandă, e-mail, telefon, factură, serii interne de identificare, adresă.

În vederea îmbunătățirii activităților comerciale proprii, VideoInterfonShop desfășoară activități de marketing, activități în care sunt procesate date cu caracter personal ale clienților persoane fizice, ca numele și prenumele, număr comandă și e-mail.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii au dreptul la informare, astfel VideoInterfonShop aduce la cunoștință informațiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

VideoInterfonShop facilitează pentru utilizatorii înregistrați atât accesul la propriile lor date pe site-ul VideoInterfonShop, cât și posibilitatea să intervină asupra acestor date, inclusiv rectificarea, actualizarea sau ștergerea lor din baza noastră de date. Acest lucru este posibil prin autentificarea în contul de utilizator, respectiv solicitarea în scris pentru suport din partea VideoInterfonShop, trimisă pe adresa

Utilizatorii au dreptul de a refuza, în orice moment, ca datele care îi vizează să facă obiectul unei prelucrări.

Utilizatorii are dreptul de a nu fi supuși unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate.

Dacă ați considerat că anumite date cu caracter personal nu au fost înregistrate corect pe site-ul VideoInterfonShop, vă rugăm să ne înștiințați cât mai curând posibil.

În cazul în care utilizatorii VideoInterfonShop consideră că drepturile lor nu au fost pe deplin respectate, pot cere reconciliere accesând pagina de contact. Dacă în continuare utilizatorul consideră că nu poate să-și exercite drepturile, acesta se poate adresa organelor competente.

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor sunt accesibile doar anumitor angajați din cadrul societății, pentru a desfășura activitatea comercială a firmei.

VideoInterfonShop livrează produsele prin intermediul firmei de curierat FAN Courier și Urgent Cargus. Sunt divulgate doar datele absolut necesare pentru livrarea eficientă.

În cazul plăților online, anumite date cu caracter personal vor fi divulgate către operatorul de plăți EuPlătesc. VideoInterfonShop va comunica doar datele minime necesare către acest terț.

VideoInterfonShop folosește Hotjar, o unealtă de optimizare și statistică. Acesta urmărește în mod anonim comportamentul vizitatorilor pe site-ul nostru și ne oferă un raport despre zonele cele mai accesate pe baza căruia putem să optimizăm atât conținutul cât și aspectul.

VideoInterfonShop folosește Google Analytics, o unealtă pentru analiza traficului site-ului.

Politică Anti-Spam: nu trimitem e-mailuri nesolicitate, nu cumpărăm și nu facem schimb de bază de date de e-mailuri sau alte date cu caracter personal. VideoInterfonShop trimite ocazional mesaje cu caracter publicitar sau informativ persoanelor care s-au înscris în lista noastră de corespondență. Astfel, e-mail-ul și eventual numele persoanelor înscrise sunt stocate de către operatorul de newsletter SendGrid.

Dacă nu ai găsit răspuns la întrebarea ta aici, ne poți contacta telefonic (la numărul 0377 101 499), prin e-mail () sau prin formularul de contact.

Folosim cookie-uri (vezi detalii) Accept